SMINK BLOG

Tökéletes hétköznapi smink

A tökéletes hétköznapi smink gyorsan elkészül és kényelmes viseletet ad. Természetes érzést ad a bőrnek és nem feszengsz miatta egész nap. Az Online Smink Tanfolyam segítségével kezdőként is könnyen megtanulhatod a sminkelés alapjait, így önmagadnak eltudod készíteni a sminked mindennap. 

Hétköznapi smink:

 1. A bőrápolásra mindig legyen időd!
  A legfontosabb, hogy bármilyen bőrproblémád van a bőrtípusodnak megfelelő arcápolást mindig végezd el! A helyes arctisztításról itt olvashatsz.
 2. Ha nem vagy biztos az alapozó használatában, akkor ne használd minden nap! A kapkodásban nem fogsz tudni szép eredményt elérni. Foltos és egyenetlen marad az arcbőrőd, amivel csak az ellenkező hatást éred el.
  Tanuld meg az alapozó helyes használatát ez a lecke a segítségedre lesz.
 3. Emeld ki a szemed!
  Ne aggódj, ha nincs időd a tökéletes tusvonal kihúzására! A tökéletes szempillaspirál használata is igéző tekintetet eredményezhet, de fontos, hogy a megfelelő szempillaspirált használd, itt ki tudod választani melyik szempillaspirál kefére van szükséged a tökéletes eredmény érdekében.
 4. Emeld ki az ajkaidat!
  Az ápolt ajkak mindig csábítóak, legyen szó akár rúzsról vagy csak egy szájfény használatáról. Ügyelj a tartósságra és hogy ne kenődjön el a rúzs, hiszen ha rúzsos foggal mosolyogsz az nem túl kellemes látványt nyújt. A rúzs helyes használaról itt írtunk bővebben.

Természetes smink tipp kezdőknek Online Smink Tanfolyam

 1. Adj színt az arcodnak!
  A fakó arcbőr élettelen kifejezést ad az arcodnak, ezért fontos, hogy évszaknak megfelelően használj pirosítót vagy bronzosítót

 

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb