SMINK BLOG

Smink tippek kezdőknek!

Online smink tanfolyam kezdőknek!

A jól elkészített smink önbizalmat és pozitív kisugárzást ad! Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és a legjobbat hozzuk ki magunkból! A mindennapok során fontos a jó megjelenés, hiszen ezzel jó benyomást keltünk a körülöttünk lévőkre is. Az Online Smink Tanfolyam az alapok elsajátításában segít, otthonról a saját tempódban tanulhatod meg elkészíteni a sminket önmagadnak.

Így lehet tökéletes a sminked:

1. A szép smink egyik titka a megfelelően előkészített arcbőr!
Ha sminkelés előtt nincs megfelelően felkészítve a bőr, akkor semmilyen csoda termékkel nem lehet szép eredményt elérni. Hiába veszed meg a drága sminktermékeket, a megfelelő alap biztosítása a legfontosabb.

2. Ismered a termékeket amit használsz? 
Fontos, hogy olyan termékeket válassz, ami a bőrtípusodnak megfelelő. Ha zsíros az arcbőröd, ne válassz olyan terméket, ami még jobban zsírosítja a bőröd, ha pedig száraz az arcbőröd akkor fontos hogy ne szárítsa ki még jobban az arcod a smink.

3. Smink termékek használata!
Highlighter púderek, kontúr paletta? Csak néhány példa a sok közül, hallottad már a szót esetleg vásároltál is már magadnak ilyen smink terméket, de a pontos használatát nem ismered. Tanuld meg az arcformádhoz illő használatát, így biztosan szép lesz a végeredmény. 

4. Ismered az arctípusod szerinti legelőnyösebb sminkelési formát?
Különböző arcformákkal rendelkezünk, ezeket mindenkinek másképp kell sminkelni. Minden nőnek más a szexepilje amit javasolt kiemelni. Az arcformákról itt olvashatsz bővebben.

 

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb