SMINK BLOG

Smink tippek horoszkóp szerint

Így sminkelj a csillagjegyed szerint!

Egy kis útmutató melynek segítségével megtudhatod, hogy milyen smink áll jól, milyen színek illenek hozzád. Nem baj ha kezdő vagy, az online smink tanfolyam segítségével Te is meg tudod magadnak otthon csinálni a tökéletes sminket mindennap.

Ez a smink illik hozzád a horoszkópod szerint:

Kos: A kos nő annyira dinamikus, lendületes személyiség, ez a mindennapi napi sminkelésén is megmutatkozik.  Állandóan rohan, ezért kevés ideje van magával foglalkoznia. Ha több ideje van akkor hajlamos rá, hogy egymást követő 3 napon is tökéletes sminkkel jelenik meg a munkahelyén, majd ha az ideje szűkösebb, nem hajlandó korábban ébredni, megelégszik a kevesebb vagy akár a no makeup-pal is.

Kos smink tipp: Vörös rúzs mindig legyen a női táskádba, de mellé szerezz be egy tökéletes szempillaspirált is arra az esetre ha nincs időd profi sminket készíteni.

Bika: A Bika nő a megszokott bevált dolgokat szereti, nem szeret kísérletezni új színekkel. Az egyszerűségre törekszik, kerüli a feltünő színeket, öltözködésben is. 

Bika smink tipp: Szemhéjfestékként használj a bőrödnél 1-2 árnyalattal erősebb színeket, így természetes hatást kelt az arcod. A rúzsok között próbáld ki a barna árnyalatot. Ha különlegesebb sminket szeretnél valamilyen alkalomra, akkor mindenképpen próbáld ki a türkiz színt a szemeden.

Ikrek: Az ikrek minden smink újdonságot kipróbál, folyamatosan követi a legújabb smink tippeket, merész és a szín választásban is bátran dönt, mindent kipróbál. 

Ikrek smink tipp: A szemhéjadon próbáld ki a narancs szín árnyalatait,a rúzs színei közül pedig próbáld ki az élénk lilát, imádni fogod!

Rák: A rák az egyik legnőiesebb csillagjegy, mindent szeret ami hercegnős és csillog. A sminkben is közel áll hozzá a rózsaszín és glitter színek.

Rák smink tipp: A rózsaszín mellett használj a szemeden barack színű árnyalatokat is. Ha bevállalós vagy mindenképp próbáld ki a zöld és a kék színt is a szemhéjadon. A rúzs kiválasztásakor továbbra is maradj a rózsaszínnél.

Oroszlán: Az oroszlán a sminkelés koronázatlan királynője. Ő az a típus akinek a megjelenése még otthon is tökéletes és a boltba sem megy le smink nélkül.

Oroszlán smink tipp: A tökéletes cicaszem elsajátítása mindenképp javasolt az oroszlán csillagjegynek. Emellett a szemöldök tökéletes megjelenése is. A színekben válaszd az aranyt.

Szűz: A természetesség kedvelője. Nem használ erős sminket, a visszafogott stílust képviseli.

Szűz smink tipp: Semleges föld színekkel sminkelj. A természetes megjelenés érdekében mindig használj szempillaspirált és színtelen szájfényt. 

Mérleg: A mérleg csillagjegy a sminkben is az egyensúlyra törekszik. Követi a smink trendeket, de csak olyan színt használ, ami szerinte jól áll neki.

Mérleg smink tipp: Törekedj a tökéletes szemöldökre. A színek közül pedig válaszd a pasztell árnyalatokat.

Skorpió: Az erőteljes sminket kedveli, bármilyen bonyulult smink technikát képes megtanulni, hogy igazán vadító és szexi legyen a megjelenése.

Skorpió smink tipp: Neked minden szín jól áll, bátran kombinálhatod a színeket. Az igazán vadító színű piros rúzs is tökéletes a számodra.

Nyilas: Sokat kisérletezik a sminkben, örök elégedetlen, mindig valami újra vágyik.

Nyilas smink tipp: Nagy figyelmet fordítasz a szádra, minden évszakban ápolod és nagy hangsúlyt fektetsz rá. A rúzs mellett használj kontúrcerúzát is a teltebb hatás érdekében.

Bak: A bak csillagjegy konzervatív megjelenésű, ugyanazt a már bevált smink termékeket használja és alkalmazza. A változást nehezen viseli.

Bak smink tipp: Neked nagyon jól állnak a pirosas-, barnás színek, olyan árnyalatot válassz ami visszafogott és illik hozzád. A szemhéjadat emeld ki sötétebb színekkel, magabiztosabb leszel tőle.

Vízöntő: Nem szereti az egyhangúságot, de a túl erős sminket sem kedveli. Az egyszerű sminkben érzi jól magát, követi a divatot, de ha mindenkin piros rúzs van akkor ő lilát fog használni.

Vízöntő smink tipp: Tanuld meg a tökéletes alapozó használatot, megkönnyíted vele a mindennapjaidat. Ajkaidra csillogó szájfényt használj!

Halak: Nem változtat gyakran a megjelenésén, nem szereti az újításokat, ha egy új színt ki is próbál, visszatér a régi már jól bevált árnyalatokhoz.

Halak smink tipp: A te színeid a rózsaszín, a zöldessárga és a kék. A kevesebb néha több elvet alkalmazd: Emeld ki a szemöldököd, használj szempillaspirált és természetes színű rúzst, pl: rózsaszín, barack.

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb