SMINK BLOG

Halloween smink tippek

4 egyszerű, otthon elkészíthető Halloween smink tipp

Még van egy pár hét Halloweenig, Te is követed ezt a hagyományt és kísértetiesen jó bulit csaptok a barátokkal?Te akarod elkészíteni a saját Halloween sminked? A tökéletes sminkhez idő és sok gyakorlás kell, ezért már most megosztunk Veled néhány halloween-i smink tippet itt az Online Smink Tanfolyamon, hogy biztos kezekkel tudd elkészíteni saját magadnak az alkalmi sminket. Az alábbiakban mutatunk néhány smink ötletet:

Halloween eredete, jelentése:

A Halloween ünnep eredetileg Írország hagyománya,  Amerikában az 1840-es évek közepétől jelent meg. Október 31. éjszakáján a hiedelmek szerint a holtak szellemek formájában visszatértek a Földre és az élő embereket megszállták. Az emberek félelmükben ijesztő külsőt vettek fel, maskarákba öltöztek, rémisztő arcot festettek maguknak, így akarták elérni azt, hogy a szellemek távol maradjanak tőlük.

Halloween Magyarországon:

Magyarországon az utóbbi 1-2 évtizedben vált igazán divattá ezt a napot ünnepelni. Mi is tököt faragunk, kidekoráljuk az otthonunkat, a gyerekek pedig csokit kapnak. A szórakozóhelyek ilyenkor Halloween-partit rendeznek és a lelkes résztvevők hátborzongató halloween-i sminkkel és jelmezzel készülnek az eseményre: 

           Halloween Online smink tippek, tanfolyam kezdőknek                Halloween Online smink tippek, tanfolyam kezdőknek

Fontos megemlíteni, hogy az ilyen szintű smink elkészítése profi szakmai tudást igényel, ez mellett a maszkkészítés alapjaival is rendelkeznünk kell, ha ilyen alkalmi sminket akarunk készíteni.

Az alábbiakban négy olyan, egyszerű halloween-i sminket mutatunk, amit otthon egy kis gyakorlással Te is eltudsz készíteni az Online Smink Tanfolyam segítségével:

FONTOS: Az alábbiakat sminkeket inspirációnak szánjuk, egyszerű és egyértelmű technikákat mutatunk, amit egy kis gyakorlással Te is el tudsz készíteni.

1. Ehhez a sminkhez elengedhetetlen a biztos alap! A szemhéjfesték felvitelére és az eldolgozására különösöen nagy hangsúlyt fektess, hiszen Te is azt szeretnéd, hogy egész éjjel tartós legyen a sminked! Egy kis kézügyesség, itt nem árt, de gyakorlással könnyen megtanulhatod ezt a Halloween smink mintát.

 

2. Ha ezt a „kis” pókot választod sminknek, akkor fontos, hogy magabiztosan használd a tust! NE aggódj még nem késő megtanulnod a technikát! Ebben a leckében több tippet is találsz a tökéletes tusvonal elkészítésére.

 

3. Egyszerű, de látványos Halloween smink minta lehet ez is. Készítheted folyékony tussal is, de ha van, akkor arcra használható festékkel is elkészíthető. Árnyakra és varjakra is asszociálhatunk ezzel a sminkkel, ha bevállalós vagy, akkor színes kontaktlencsével lesz teljesen ijesztő a hatás. Fontos, hogy figyelj a megfelelő alapozásra!

       

 

 

 

 

 

 

4. Ha szexisen akarsz ijesztő lenni és mindenkit el akarsz kápráztatni, de nincs sok időd a smink elkészítésére,  akkor az alábbi tipp tökéletes lehet neked! Egyszerű, de nagyszerű és a nőies vonalaid is megmaradhatnak. A szemek és az ajkak kiemelésével biztos sikert érsz el! 
A helyes rúzshasználathoz, itt találsz segítséget!

 

 

 

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb