SMINK BLOG

Smink Tippek – Az ilyen sminket szeretik a férfiak

A nő azért sminkel hogy tetszen! Elsősorban természetesen önmagának, de az ismerkedés során is fontos lehet, hogy a férfiak is szépnek találják a végeredményt. Tanuld meg elkészíteni a saját sminked az Online Smink Tanfolyam leckék segítségével.
Na de milyen smink tetszik a férfiaknak?

Egyszerű smink tippek, amivel Te is sikert érhetsz el! 

A szépség szubjektív dolog, fontos, hogy amikor sminkelünk, akkor önmagunkat akarjuk kifejezni vele! Ne egy „új” arcot fessünk magunknak, ami mögé elrejtőzhetünk.
Ha ismerkedni akarunk fontos, hogy önmagunkat adjuk és a természetesség határain belül a saját arcunkat mutassuk meg a másik félnek.

Kutatások bizonyítják, hogy a férfiak 85%-ának a kevés sminket viselő nők tetszenek!

Smink tippek - Az ilyen sminket szeretik a férfiak

Természetes hatású smink:

A természetes smink olyan, hogy ha este lemosod az arcodról, akkor ugyanaz az ember néz vissza rád a tükörben. Tehát a sminkkel nem „rajzoltál” magadnak egy új arcot.

 1. Használj BB vagy CC krémet!
  Természetesebb hatást érsz el vele, mint az alapozóval és hidratáltabb is lesz a bőröd.
 2. Kerüld a harsány színeket!
  Válassz természetes árnyalatú szemhéjfestéket, olyat ami harmonizál a bőröd színével! Ezek lehetnek például a rózsaszín és a barack különböző árnyalatai.
 3. A piros rúzs nem mindenkinek áll jól! 👄
  Ha nem vagy biztos abban, hogy a tűzpiros rúzs a te színed, akkor inkább ne használd, akkor sem ha ez a „divat”! Ápold az ajkaid, ne legyen száraz vagy cserepes és használj színtelen szájfényt is!
 4. A tökéletes szempillaspirál!
  A csábító, igéző tekintet nagyon fontos, hiszen csak egy pillantás és mély benyomást tehetünk a másik félre! Ha csak a hozzád illő, jól megválasztott szempillaspirállal indítod a napot, akkor is könnyen elbűvölhetsz bárkit.

Ha bőrhibáid vannak és ez téged zavar, akkor ne sminkkel akard el takarni, hanem életmódbeli változással szűntesd meg. Modern kozmetikai kezelések is segíthetnek, hogy amikor a tükörbe nézel, akkor is szeresd önmagad.

 

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb