ONLINE SMINK LECKÉK

13. Lecke – A Rúzs helyes használata

A rúzs szinte minden nő táskájában ott van, nem véletlenül. A sminkelés kezdetén a rúzs volt az első, amit a nők használni kezdtek. Régen a száj színezésére állati és növényi anyagokat is felhasználtak.

Ha csábítani szeretnél, akkor a rúzs legyen az egyik legfontosabb fegyvered. Nagy bakikat is felfedeztünk már a használata során, ezért ebben a leckében segítünk Neked ezeket kiküszöbölni.

Ki ne szeretne telt, érzéki ajkakat (?) Ebből a leckéből az alapos és precíz rúzsozás lépéseit tanulhatod meg!

Akármilyen fura ebbe az előkészítés is beletartozik, lássuk:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az Online Smink Tanfolyamra és tanuld meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról elkészíteni a tökéletes sminked.

 

Ma csupán 3.990 Ft (39.900 Ft helyett) a teljes Online Smink Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz korlátlan ideig. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod lépésről-lépésre elkészíteni a tökéletes sminked minden alkalomra! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb