ONLINE SMINK LECKÉK

9. lecke – A szemhéjtus helyes használata

A szemhéjtus széppé és izgalmassá varázsolja a szemeidet – legyen szó hétköznapi, alkalmi vagy valami extrém sminkről. Sokan félnek tőle, mert nem tudják szépen meghúzni a tusvonalat. Imádni fogod, ha ebből a leckéből megtanulod megfelelően használni ezt a remek smink terméket. Látni fogod, hogy nem is olyan mumus, mint azt sokan gondolják, ha tudod mit hogyan kell csinálnod. Ezen kívül még szó esik ezekről is:

  • Milyen szemhéjtus létezik?
  • Milyen tusvonal illik a szemformámhoz?
  • Hogyan tudok szép és egyenes tusvonalat húzni?
  • Hogyan tudok szép cicaszemeket készíteni?
  • Hogyan tudom egyszerűen javítani az elrontott tusvonalat?
  • Mit tegyek, ha beszárad a szemhéjtus? 

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az Online Smink Tanfolyamra és tanuld meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról elkészíteni a tökéletes sminked.

 

Ma csupán 4.990 Ft (49.900 Ft helyett) a teljes Online Smink Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz korlátlan ideig. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod lépésről-lépésre elkészíteni a tökéletes sminked minden alkalomra! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb