ONLINE SMINK LECKÉK

2. Lecke – Sminkecsetek, melyik mire való és hogyan használd őket helyesen

Sokan nem szeretnek ecsettel festeni, inkább az applikátorokat választják, vagy a kezüket. Pedig a sminkecsetek elengedhetetlen kellékei a tökéletes smink elkészítéséhez.

A jó minőségű ecsetek a smink elkészítésében éppen olyan fontosak, mint az anyag, amelyet felviszünk velük.

De az még nem elég, ha sikerül tartós és minőségi eszközöket szereznünk. Bizony, meg kell tanulnunk használni is őket, hogy jó szolgálatot tegyenek nekünk.

Az alábbi ecsetfajtákról lesz szó:

Ebből a leckéből megtanulhatod, hogy melyik ecset mire jó és hogyan kell megfelelően használnod, hogy a legjobb hatást érhesd el velük. Rengeteg képet mutatunk az ecsetekről, hogy könnyedén felismerhesd és ne keverd össze őket, se vásárláskor, se pedig használat közben.

Továbbá rengeteg hasznos praktikát is mutatunk a sminkecsetek gyakorlati használatával kapcsolatban és tisztán tartásukról. De szó esik még a blenderekről (szivacsokról) is, hogy tényleg teljes képet kapj az eszközök használatáról és ne maradjon benned semmi bizonytalanság a használatukkal kapcsolatban:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az Online Smink Tanfolyamra és tanuld meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról elkészíteni a tökéletes sminked.

 

Ma csupán 4.990 Ft (49.900 Ft helyett) a teljes Online Smink Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz korlátlan ideig. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod lépésről-lépésre elkészíteni a tökéletes sminked minden alkalomra! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb