ONLINE SMINK LECKÉK

34. Lecke – Alkalmi smink inspiráció

Alkalmi sminket szeretnél készíteni magadnak? Legyen születésnap, névnap, céges buli, családi összejövetel, Szilveszter vagy Karácsony, ebben az Online Smink Tanfolyam leckében összegyűjtöttünk néhány smink inspirácót, hogy biztosan megtaláld az alkalomhoz megfelelő sminket.

Mindegyik smink elkészítése során ne feledkezz meg az arcbőr megfelelő előkészítéséről, használj primert is és tartósabb lesz a végeredmény. A leckék között találsz útmutatót a helyes használatáról.

FONTOS: Az alábbi alkalmi sminknél használt színeket változtathatod a ruhádhoz vagy a hangulatodhoz illően:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az Online Smink Tanfolyamra és tanuld meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról elkészíteni a tökéletes sminked.

 

Ma csupán 4.990 Ft (49.900 Ft helyett) a teljes Online Smink Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz korlátlan ideig. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod lépésről-lépésre elkészíteni a tökéletes sminked minden alkalomra! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb