NINCS BANKKÁRTYÁD? NEM TUDSZ UTALNI? ÍGY FIZETHETSZ MÉG:

Ha nincs bankkártyád, vagy nem tudsz utalni, akkor is tudsz fizetni nálunk az alábbi módokon:

  • Megkérhetsz egy barátodat, hogy rendelje meg a tanfolyamot a Te nevedben a saját bankkártyájával. Ez azért működik, mert fizetéskor átirányítunk a bank oldalára, ahol Mi nem látjuk ki fizeti ki a jelentkezést a tanfolyamra, csak a banktól kapunk egy visszaigazolást, hogy sikerült a fizetés. A bank pedig nem látja a jelentkezési adatokat, így bárki kifizetheti azt.
  • Ha az ismerőseidnek sincs bankkártyájuk, vagy nincs beállítva nekik az internetes vásárláshoz a visszaigazoló kód és emiatt nem tudnak kártyával fizetni, akkor válasszátok az átutalásos fizetést és az ismerősöd át tudja utalni a tanfolyam összegét a visszaigazoló emailben található utalási adatok alapján.
  • Ha az ismerőseid egyike sem tud se kártyával, se átutalással fizetni, akkor válaszd az átutalásos fizetést és a visszaigazoló emailben található utalási adatok alapján személyesen egy CIB bankfiókban is be tudod fizetni a számlánkra az összeget. Ezt általában “pénztári készpénzbefizetés”-nek hívják a bankok, ilyesmi szöveg keress a sorszámhúzón.
  • Ha nincs a közeledben CIB bankfiók, akkor megkérhetsz egy ismerőst, akinek van, hogy fizesse be neked.  Ebben az esetben ügyeljen rá, hogy a közleményben a rendelésszámot tüntesse fel, hogy tudjuk a Te jelentkezésedhez tartozik a befizetés.
  • Amennyiben a CIB bank nem járható út, akkor bármelyik bankfiókba beszaladva személyesen be tudsz fizetni (utalni) a számlánkra a visszaigazoló emailben található utalási adatok alapján.

<< vissza a jelentkezés véglegesítéséhez

'Fel a tetejéhez' gomb