ONLINE SMINK LECKÉK

36. Lecke – Szemüveges vagy? Így sminkelj!

Smink tippek szemüvegeseknek!

Ha szemüveges vagy, biztosan Te is sok problémával szembesülsz a sminkelés során. Tudtad például, hogy másképp kell sminkelni, ha távollátó és másképp, ha rövidlátó vagy? A szemüveg lencséje mindkét esetben más és más hatást kelt ugyanannál a sminknél, ezért erre figyelned kell.

Ebből a leckéből most megtanulhatod, hogy szemüvegesként mit kell tenned a tökéletes hatás érdekében. Továbbá,  hogyan hangsúlyozd ki a szemed és hogyan tedd tartósabbá a sminked.

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az Online Smink Tanfolyamra és tanuld meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról elkészíteni a tökéletes sminked.

 

Ma csupán 4.990 Ft (49.900 Ft helyett) a teljes Online Smink Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz korlátlan ideig. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod lépésről-lépésre elkészíteni a tökéletes sminked minden alkalomra! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Ezeket a smink leckéket láttad már?

'Fel a tetejéhez' gomb