SMINK TIPP

Ünnepi smink

PRÓBÁLD KI

Ünnepi alkalmakhoz és az ünnepi öltözékhez nem árt a csillogó smink . Íme, néhány tipp, hogyan lehetsz Te is visszafogottan ünnepi.

  • Ünnepi alkalmi smink
  • match FM Foundation alapozó fm smink tipp
  • FM Matt Szájrúzs
  • Mix & Match
  • FM Szemceruza
  • FM Szempillaspirál

Alkalomhoz illően

1. Lépés: Alapozás
A bőrhibák elfedéséhez elengedhetetlen egy jó minőségű alapozó, melyet az FM Advanced Foundation alapozói biztosítanak számodra. Válassz a bőrszínedhez megfelelő árnyalatot, dolgozd el arcbőrödön egyenletesen; mint már tudod, ez ecset segítségével a legkönnyebb. Ezek után használj FM Mineral Blush arcpirosítót, melyet nagy ecset tel vigyél fel arccsontodra.

2. Lépés: Szemek
Húzd ki vékonyan felső szemhéjadat fekete vagy sötétbarna szemceruzával. Ha erősebb sminket szeretnél, húzd ki alul is szempilláid tövét. Ha ezzel megvagy, használj az egész mozgó szemhéjadra egy arany árnyalatot ( FM Chocolate Mouse szemhéjfesték arany, világos- és sötétbarna változatban). Ezek után jöhet a sötétbarna árnyékolás; külső szemhéjadra kis ecset tel vigyél fel sötét, vagy világosbarna (erősségtől függően) szemhéjfestéket, majd dolgozd össze kissé az arany színnel. Ha ezzel megvagy, már majdnem kész is az ünnepi sminked!

3. Lépés: Szempillák
Mivel ez egy visszafogottabb smink, ezt ellensúlyozhatod extrahosszú szempillákkal. Mindenképpen fekete szempillaspirál t használj, Ez akár lehet az FM Hypnotic Black szempillaspirál is, nekünk nagyon bevált. Ha mindez nem elég, ragassz fel magadnak pár szál műszempillát, és fesd át vele még egyszer szempilláidat.
4. Lépés: Száj
Nappalra használj egy visszafogottabb színt, mint például a halvány rózsaszín, ilyen a MATTE LIQUID LIPSTICK árnyalatai, estére viszont válassz egy erősebb árnyalatot. Mindegyik szín rendkívül tartós, ápolja és védi ajkadat.

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
Mix& Match paletta
FM Szemceruza
FM Folyékony alapozó
FM Matt Ajakrúzs
FM Szempillaspirál