SMINK TIPP

Telt, vonzó ajkak

PRÓBÁLD KI

Nem kell sebészkés alá feküdni, ha nincsenek tökéletes ajkaid! Viszont léteznek olyan praktikus és mindenki számára elérhető megoldások, amelyekkel megkísérelhető a szépséghiba korrigálása, méghozzá sikeresen!

  • smink tipp telt vonzó ajkak
  • cukros száj fm smink
  • gyümölcsös szájfény fm smink
  • szájfény fm smink
  • Kontúr ceruza fm smink

Telt, vonzó ajkak

1. Hámlasztás Első lépésként fontos, hogy az ápolási rituáléd részévé tedd az ajkaid hámlasztását. Ehhez szükséged lesz egy puha kefére (lehet egy lágyabb szőrű fogkefe), valamint egy ajak-radírra, melyet az FM kínálatában megtalálsz. (cukros ajakradír)

2. Találó színek Amennyiben az ajkaid nem vastagok, óvatosnak kell lenned a színek kiválasztásában. Fel kell hagynod a sötét árnyalatokkal – ezek tovább vékonyítják, optikailag, az ajkakat, és ráadásul öregítenek is. Megnagyobbíthatod az ajkaid, ha világos színű rúzst használsz. Ilyen például a rózsaszín, barack és krém, valamint ezek tónusai. Jó választás lehet a szájfény is, viszont csak ha színes, és nem átlátszó.


3. Smink helyes felvitele Fontos, hogy miként viszed fel a sminket az ajkaidra. Létezik néhány trükk, amely segítségével egy perc alatt profi eredményt érhetsz el. Először is, miután felvitted az alapozót a bőrödre és az ajkaid köré is, alaposan itasd le a felesleget. Szükséged lesz egy korrektor-ceruzára, amelynek árnyalata egy fokkal legyen világosabb a bőrödnél. Húzd meg az ajkaid kontúrvonalát, picivel beljebb a természetes kontúrnál. Ezzel a ceruzával satírozd át az ajkak egész felületét. Végül pedig vidd fel a rúzst is! Akár rúzsecsettel.


4. A fény teltebbé varázsolja ajkaidat A rúzs tetejére vigyél fel egy réteg szájfényt. Ha az alsó ajak közepére kensz belőle, az dúsabbnak, nagyobbnak fog tűnni. A szájfény legyen világos árnyalatú. Egy másik lehetőség, ha szintén az alsó ajak közepére világos púdert kensz.

5. Különleges szájfények, rúzsok Léteznek tonizáló-hűsítő összetevőket tartalmazó szájfények, melyek használatukkor dúsítják ajkaidat. A mikrokeringés felgyorsításával javítják az ajkak vérellátását. Ezen kívül rúzs és szájfény egyben termékek is kaphatóak.

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
FM Cukros ajakradír (peeling)
FM Gyümölcsös ajakfény
FM Szájfény
FM Szájkontúr Ceruza