SMINK TIPP

Smink szemüvegeseknek

PRÓBÁLD KI

Elterjedt az a tévhit, hogy a szemüvegeseknek erősebben kell kifesteniük magukat, mert ha felteszi a szemüveget, akkor a szemüveg ellensúlyozza az erős sminket. Ez nem igaz!

  • FM Smink tipp szemüvegeseknek
  • match Automata szemceruza hegyezővel
  • FM csillogó tetováló ajak filc smink tipp
  • Mix & Match
  • FM Foundation alapozó
  • FM Szempillaspirál

Smink tipp szemüvegeseknek

A szemüvegeseknek a természetes smink ajánlott, mert a kevesebb mindig több. Ha szemüveges vagy és eddig gondjaid voltak azzal, hogyan fesd ki magad, akkor itt a megoldás!

1. Lépés: Alapozás
Egy világosabb tónusú alapozót válassz, mondjuk az Advanced Foundation FM folyékony alapozót, Beige Nude színben. Az alapozót ecset segítségével vidd fel arcodra gondos mozdulatokkal. Ez az alapozó természetes hatású, könnyű fedést biztosít a bőrödnek. Ha mindezzel megvagy, jöhet egy leheletnyi arcpirosító. (FM Mix & Match pirósító) Vidd fel nagy ecsettel az arccsontodra, hidd el csodákra képes; az arcpirosító optikailag fiatalabbá, és élénkebbé varázsolja bőrödet.
2. Lépés: Kontúrozás
A felső és alsó szempilláid tövét húzd ki fekete szemceruzával vékonyan. Az alsót kissé satírozd el, hogy jobban kiemelje szemeidet.

3. Lépés Ha ezzel megvagy, jöhet a szemhéjad. Szemhéjadra természetes színeket használj, ilyen például a világos és a sötétbarna, és a visszafogottabb arany szín. Ezt a 3 színt egy szemhéjfestékbe kombinálva megtalálod az FM-nél. Az egész szemhéjadra vigyél fel az arany színből, a sötétbarnát használd a külső szemzugodban, majd ha szeretnéd a szemöldökcsontodat is kiemelni, vigyél fel egy keveset a világosbarnából.
4. Lépés
A szempilla nagyon fontos, főleg ha el szeretnél csábítani valakit. Fesd ki szempilláidat fekete szempillaspirállal, mely megemeli a szempilláid tövét, ezáltal hosszabb hatást keltenek.
5. Egyben utolsó lépés
Ne hanyagold el az ajkaidat sem. Ehhez a visszafogott sminkhez egy visszafogottabb szájfényt ajánlunk; az FM Fancy csillogó ajaktetováló filcét, ami egyben balzsam is. Színt ad ápolja, teltebbé varázsolja ajkaidat. Hát nem szuper?

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
FM Mix & Match paletta
FM Szemceruza
FM Ajak filc
FM Szempillaspirál
FM Folyékony alapozó