SMINK TIPP

Élénk színek télen is

PRÓBÁLD KI

Idén télen a feltűnő smink a nyerő, mindez összekombinálva a legtrendibb színekkel, amit a mostani tél és ősz képvisel.

  • Élénk színek télen is
  • match FM Foundation alapozó fm smink tipp
  • FM Matt Szájrúzs
  • Mix & Match
  • FM Szemhéjtus Smink Tipp
  • FM Szempillaspirál

Feltűnő visszafogottság

Idén a hűvös évszakokban a legmenőbb a barna, és a lila erős fekete tónusokkal kombinálva. Ahogy a képünkön is láthatod, a sminkes ezúttal a lila árnyalatai, és a fekete kombinációt választotta, szerintünk rendkívülien jó módon. Ez a smink nagyon tetszetős és trendi. Mi eláruljuk, hogyan kell, csak figyelj és tanulj!
1. lépés: alapozás
Válassz egy a bőrtípusodhoz megfelelő alapozót, a legjobban púderecsettel lehet felvinni, ilyenkor a leghatékonyabb, de vigyázz ne vakold ki magad túlságosan, a lényeg a természetes hatás. Ha mindez megvan, egy halvány arcpirosítóval menj végig púderecsettel az arccsontodon.

2. lépés: formázás
Ha szép a szemöldököd, vagy esetleg halványabb, miért ne hangsúlyoznád ki? Egy kisecsettel és némi barna szemhéjpúderrel menj végig a szemöldököd vonalán. A szemöldökceruzát nem ajánljuk, mert sokszor hullhat tőle a szemöldök, illetve túlságosan műhatású.
3. lépés: szemek
Szemedet alul és felül húzd ki fekete szemhéjtussal. Felső szemhéjadat emeld ki még jobban fekete vagy sötétszürke szemhéjpúderral és ezt dolgozd össze. Ezek után használd az FM Mix & Match lila szemhéjpúdert, közvetlen a szemöldököd alatt. Ha mindez megvan, használj kékes vagy sötétlila szemhéjpúdert belső szemhéjadon, és ezt satírozd össze a világosabb lilával, hogy kialakuljon a színátmenet. Ha mindezzel megvagy, használd az FM gyöngyházszínű szemhéjpúdert belső szemzugodban, és már majdnem kész a sminked.

4. lépés
Végezetül használd az új FM fekete szempillaspirált alsó és felső szempilláidon egyaránt. Tekinteted merész és csábítóan szexi lesz, mivel ez a szempillaspirál megemeli a szempillák tövét és hosszabb hatást kelt, mint az átlagos szempillaspirálok.
Tekinteted igéző lesz tőle, és gyönyörű.

5. egyben utolsó lépés
Ajkaidról se feledkezz meg! Használd az FM Matt Burgundy színű ajakrúzsát, mely szuper tartós és ajkaidat puhává és teltebbé varázsolja.

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
Mix& Match paletta
FM Szemhéjtus
FM Folyékony alapozó
FM Matt Ajakrúzs
FM Szempillaspirál