SMINK TIPP

Csábítóan szexi smink

PRÓBÁLD KI

A tél és az ősz nálad sose a szürkéről és a hideget idéző árnyalatokról szóljon.

  • Élénk színek télen is
  • match Automata szemceruza hegyezővel
  • FM Matt Szájrúzs
  • Mix & Match
  • FM Nail Körömlakk Kék Blue
  • FM Szempillaspirál

Tűnj ki a szürke egerek közül vadító sminkeddel!

Az Fm Sminkkel színt hozhatsz a szürke hétköznapokba. Megmutatjuk Neked, hogyan készítsd el ezt a vadító kékes sminket, mely minden évszakban nyerő.
1. Lépés Ha nem vagy megelégedve a bőröddel, csillog, esetleg pattanásos az arcod, ne hagyd ki az alapozást, hiszen ezek a termékek értünk, nőkért vannak.
Mindig a bőrtónusodhoz megfelelő színt válassz, hisz nevetségesen néz ki, ha az alapozód színe sokkal sötétebb a bőröd színénél. Ha világosabb a bőrtónusod, akkor se keseredj el, ezért vannak az arcpirosítók, hogy életet leheljenek arcbőrödre. Használj FM Mineral Blush Arcpirosítót ; Vigyél fel egy keveset egy nagy ecsetre, és menj ezzel végig arccsontodon. A hatás nem marad el!

2. Lépés Mivel ez a smink világosabb és sötétebb bőrtónusúaknak is egyaránt jól áll, ne félj kísérletezni a színekkel. A képen egy kékes smink et láthatsz, mely kihangsúlyozza a barna zöld és kék szemű hölgyek tekintetét egyaránt. Húzd ki vékonyan a felső szempilláid tövét fekete vagy sötétszürke szemceruzával. Ha megvan, jöhetnek a színek!
Alsó szempilláid tövét vastagabb vonallal, kék szemceruzával húzd ki. Ha ezzel megvagy, satírozd el egy kis ecsettel vagy fültisztító pálcikával ezt a vonalat. Ezután a Mix & Match kékes-lilás árnyalatú szemhéjfestékkel fesd ki felső és alsó szemhéjadat egyaránt. Felül teljesen a mozgó szemhéjadat, alul pedig csak abban a vonalban, amit kihúztál és elsatíroztál. Törekedj arra, hogy az alsó és felső szemhéjadra felvitt szemhéjfestékek satírozással a külső szemzugban összetalálkozzon, így ezzel megnagyítod a szemeidet is. Amikor ezzel megvagy, használj a szemöldököd alatti részre rózsaszín árnyalatú szemhéjfestéket is.

3. Lépés
Szempilláidról se feledkezz meg, használd az FM Hypnotic Black szempillaspirálját , mely vadítóan csábító tekintetet varázsol viselőjének.
4. Lépés
Ehhez a színesebb sminkhez egy visszafogottabb, természetesebb ajkaiddal megegyező árnyalatú színt ajánlunk, melyet ki tudsz választani az FM Matt ajakrúzsai közül.

A tökéletes színhatás érdekében az FM Finish Nail-Neon Blue körömlakkját használtuk.

Sok sikert a csábításhoz!

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
FM Mix & Match paletta
FM Szemceruza
FM Matt Ajakrúzs
FM Szempillaspirál
FM Finish Nail-Körömlakk