SMINK TIPP

Az FM-nél is divat a lila

PRÓBÁLD KI

Az idei ősz és tél legdivatosabb színei a lila, a barna és az örök fekete.

  • Smink trend divat lila tipp
  • match FM Foundation alapozó fm smink tipp
  • FM Szájfény
  • Mix & Match
  • FM Szemceruza
  • FM Szempillaspirál

Most megmutatjuk Neked, hogyan legyél Te is trendi és színes, ezekben a hideg és szürke hónapokban is!

1. Lépés: Alapozás
A téli időszakban sokszor kiszárad és kipirosodik a bőr, ami nem egy kellemes érzés, főleg ha szépek szeretnénk lenni.
Erre fejlesztette ki az FM az Advanced Foundation alapozót , hogy a téli időszakban is védje és ápolja bőrödet, miközben tökéletes fedést biztosít a bőrhibák eltüntetésénél. Válassz egyet a bőrtípusodnak megfelelően, majd finom mozdulatokkal; ecsettel vagy a kezeddel vidd fel a bőrödre. Ha ezzel megvagy, használj Mineral Blush arcpirosítót , mely arcodat üdévé varázsolja, ráadásul kiemeli arcvonalaidat. Nagy ecset tel vigyél fel egy keveset arccsontodra.

2. Lépés: Szemhéjfestés előtt mindig húzd ki a szemed, - ezúttal - fekete szemceruzával .
Húzd ki vékony vonallal a felső és alsó szempilláid tövét.
3. Lépés: Szemhéj!
Ha mindezzel megvagy, jöhet a szemhéjpúder ! Most is az FM Mix & Match palettából választott szemhéjpúderekkel dolgozunk, a kék és lila színkombinációját használva. A világosabb lilával fesd ki szemhéjadat, majd a sötétebb kékeslilával külső szemhéjadat. Ezt a két színt satírozd össze finoman, majd végezetül a gyöngyház színből vigyél fel egy kicsit szemöldököd alatti részre.

4. lépés: Szempillák! Egy smink elkészítésénél soha ne feledkezz meg a szempillákról. Fesd ki szempilláidat Az FM Hypnotic Black szempillaspiráljával, mely vadítóan hosszú szempillákat kölcsönöz.
5. Lépés: Ajkak! Ne hagyd ki az ajkadat sem, főleg a dermesztően hideg hónapokban, hiszen senki sem szereti a kicserepesedett, száraz ajkakat. Használj sminkedhez FM Plum Gold szájfényt, mely gyönyörű csillogó, és telt hatást kelt. Ápolja és védi ajkadat a téli hideg ellen.

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek:
Mix& Match paletta
FM Szemceruza
FM Folyékony alapozó
FM Szájfény
FM Szemhéjalapozó
FM Szempillaspirál